Ξανά με την Ρεάλ η Τσέλσι, Πεπ και Χάαλαντ συναντούν ξανά την Μπάγερν!

Όπως και στα περσινά προημιτελικά, όπου η Ρεάλ έκανε μια από τις πολλές και εντυπωσιακές ανατροπές, έτσι και φέτος η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την «βασίλισσα» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ! Η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πεπ, Χάαλαντ και Κανσέλο στο επίκεντρο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου που πέταξε εκτός με άνεση την Παρί Σεν Ζερμέν! Πιθανός αγγλικός "εμφύλιος" στα ημιτελικά!  



Ξανά με την Ρεάλ η Τσέλσι, Πεπ και Χάαλαντ συναντούν ξανά την Μπάγερν!

Οι «μπλε» του Λονδίνου απέναντι στο πιο ισχυρό εμπόδιο που θα μπορούσαν ν’ αντιμετωπίσουν στη φετινή τους διαδρομή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Κι όμως, κάπως έτσι ήταν και με την Ντόρτμουντ και ανταπεξήλθε η ομάδα του Πότερ!

Η Τσέλσι, πέρυσι έφτασε μια ανάσα από μια μεγαλειώδη πρόκριση εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, η «βασίλισσα» δεν θα άφηνε το τρόπαιο σε κανέναν κι έκανε τεράστια come-backs στα νοκ-άουτ, τόσο απέναντι στους φετινούς αντιπάλους της, όσο και κόντρα στις Παρί και Σίτι για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Τώρα συναντώνται ξανά οι Τσέλσι και Ρεάλ, με το πρώτο τους παιχνίδι στη φάση των «8» να διεξάγεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου! Οι «πολίτες» είχαν άνετη πρόκριση στα προημιτελικά, αφού ισοπέδωσαν την Λειψία με τον ιστορικό Χάαλαντ, όμως, οι Βαυαροί έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για όλα με τον τρόπο που πέταξαν εκτός συνέχειας την Παρί των Μέσι και Μπαπέ.

Ο Πεπ κοντράρεται με την πρώην ομάδα του, αφού και στην Βαυαρία είχε μεγαλουργήσει όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μπάγερν, όμως τώρα παρουσιάζεται μπροστά σ’ εκείνον και στην νυν ομάδα του μια πολύ ζόρικη πρόκληση. Ο Χάαλαντ θα πρέπει να θυμηθεί τις δικές του στιγμές ως... Βεστφαλός απέναντι στο κλαμπ του Μονάχου, ενώ και ο Ζοάο Κανσέλο που έφυγε φέτος από το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Μπάγερν, θα παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, είναι πιθανός ο αγγλικός «εμφύλιος» στα ημιτελικά, αφού ο νκητής του Μίλαν – Νάπολι θα παίξει μ’ εκείνον του Ίντερ – Μπενφίκα και η ομάδα που θα περάσει από το Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι θα βρεθεί στους «4» με τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης