Από το κακό στο χειρότερο ο Ντέλε Άλι, μένει εκτός πλάνων στην Μπεσίκτας!

Ο Ντέλε Άλι ίσως να παρακολουθήσει από τις εξέδρες ή από το σπίτι του τα εναπομείναντα ματς της Μπεσίκτας μέχρι τη λήξη του δανεισμού του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Γκιουνές!  Από το κακό στο χειρότερο ο Ντέλε Άλι, μένει εκτός πλάνων στην Μπεσίκτας!

Κάποτε είχε φιλοδοξίες, είχε εχέγγυα να καταφέρει πράγματα, είχε πίεση από πάσα κατεύθυνση γιατί όλοι αντιλαμβάνονταν τις ικανότητές του. Κι όμως, ο Ντέλε Άλι βλέπει την καριέρα του να μην μπορεί να τον οδηγήσει σε ευτυχισμένες μέρες.

Ίσα – ίσα, αυτές που έρχονται θα είναι ακόμα χειρότερες απ’ ό,τι έχει βιώσει μέχρι τώρα! Όπως αναφέρει το τουρκικό Takvim, ο Ντέλε Άλι με 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μόλις δυο γκολ, μάλλον δεν θα ξαναπαίξει με την φανέλα της Μπεσίκτας.

Έμεινε εκτός για τα παιχνίδια με τις Ανκαραγκούτσου και Μπασακσεχίρ και τώρα φαίνεται πως ο Σενιόλ Γκιουνές δεν τον υπολογίζει πια και δεν θα τον χρησιμοποιήσει μέχρι το καλοκαίρι! Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι δανεικός στο τουρκικό κλαμπ από την Έβερτον…