Υποκλίθηκε και ο «βασιλιάς», Τιερί Ανρί στον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Με ένα μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ να αντιληφθεί πόσο σπουδαίο ήταν το κατόρθωμά του απέναντι στη Λειψία. Με το να του το αναγνωρίσει ο κορυφαίος που πέρασε ποτέ από το είδος του σκοραρίσματος στο «Νησί». Ο Τιερί Ανρί. Και αυτό ακριβώς συνέβη!  



Υποκλίθηκε και ο «βασιλιάς», Τιερί Ανρί στον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Το ματς ολοκληρώνεται στο 7-0, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει την πρόκριση με χαρακτηριστική άνεση απέναντι στη Λειψία για τα προημιτελικά του Champions League και ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που πετυχαίνει πέντε γκολ στο ίδιο ματς.

Όλα μέσα σε μία ώρα και για την ακρίβεια σε λιγότερο από ένα… ημίχρονο. Αντικαθίσταται στο 60’ και στο φινάλε της συνάντησης, πηγαίνει για να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη στο Sky Sports. Τον περιμένουν στο γήπεδο ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο Τιερί Ανρί και ο Μίκα Ρίτσαρντς.

Γεμάτος δέος κοιτά ο Νορβηγός τον Γάλλο «θρύλο» της Άρσεναλ, λέγοντας του πως μόνο αυτός γνωρίζει πώς είναι να σκοράρεις τόσα γκολ σε τόσο ιδιαίτερη αναμέτρηση.

Ο Ανρί δεν απαντά, αλλά δείχνει με τον τρόπο του τον σεβασμό του στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Σκύβει το κεφάλι του και προβαίνει σε κίνηση υπόκλισης! Μία από τις ωραιότερες στιγμές της φετινής σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτό που θέλαμε να δούμε. Και πόσο όμορφα μπορεί να αισθάνεται τώρα ο Έρλινγκ Χάαλαντ…

Δημήτρης Μανάκος