Με YNWA αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ το «Μπερναμπέου» (vid)

Ρεάλ και Λίβερπουλ ενώνονται πλέον ενάντια σε κάθε μορφή βίας, έλλειψης οργάνωσης και προσπάθειας άδικης επίρριψης ευθυνών μετά τον περσινό τελικό στο Παρίσι, με τον κόσμο των «κόκκινων» ν' ακούει από τα μεγάφωνα του «Μπερναμπέου» το YNWA σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και για ό,τι συνέβη στο πρώτο ματς. 



Με YNWA αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ το «Μπερναμπέου» (vid)

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ήδη πάρει κατεύθυνση από το πρώτο ματς και δεν άλλαξε ούτε για λίγες μοίρες, αφού η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει και στην ρεβάνς κόντρα στην Λίβερπουλ, αυτή τη φορά με το «φτωχό», αλλά υπεραρκετό, 1-0. 

Οι «μερένγκες» πλέον έχουν αναπτύξει μεγάλο σεβασμό προς το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ και το ανάποδο, αφού οι δύο σύλλογοι ήταν εκείνοι που συμμετείχαν στον περσινί επεισοδιακό τελικό του Παρισιού και οι οπαδοί τους γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη και πόσο άδικα υπέστησαν την εχθρότητα των αρχών και την έλλειψη οργάνωσης στο γήπεδο. 

Στο φινάλε του επαναληπτικού της Τετάρτης για την φάση των «16», από τα μεγάφωνα του «Μπερναμπέου» έπαιξε το YNWA σε έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό αποχαιρετισμό των Μαδριλένων προς τους φίλους του αγγλικού συλλόγου. Άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι στο «Άνφιλντ», οι δύο αντίπαλες πλευρές έμειναν να χειροκροτούν η μία την άλλη... Μάλιστα, οι Άγγλοι είχαν εναποθέσει στεφάνι στη μνήμη του Αμάνθιο, κάτι που φυσικά συγκίνησε τους Μαδριλένους και τους έκανε να είναι ευγνώμονες. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης