Ήταν αδύνατο για την Λίβερπουλ, όσο αξιοπρεπώς κι αν στάθηκε...

Η Λίβερπουλ γνώρισε νέα ήττα και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει στο 1-0 και μετά το 5-2 του «Άνφιλντ» να εξασφαλίζει εύκολα την πρόκριση στα προημιτελικά. Έδειξε διάθεση, στάθηκε καλά, αλλά δεν είχε τρόπο να σηκωθεί από το καναβάτσο η ομάδα του Κλοπ...



Ήταν αδύνατο για την Λίβερπουλ, όσο αξιοπρεπώς κι αν στάθηκε...

Οι «κόκκινοι» παρουσιάστηκαν στην Μαδρίτη με τους Μίλνερ και Φαμπίνιο στα χαφ, λίγο πιο μπροστά τους τον Χάκπο και στην επιθετική τριπλέτα παρατάχθηκαν οι Ζότα, Σαλάχ και Νούνιες. Όμως, παρά την επένδυση στην επίθεση από πλευράς Κλοπ για να προβληματίσει τους γηπεδούχους, δεν συνέβη ιδιαίτερα κάτι τέτοιο. 

Η Ρεάλ είχε την άνεση του σκορ από το πρώτο ματς όπου είχε φτάσει με την εντυπωσιακή ανατροπή από το 2-0 στο τελικό 5-2 κι έτσι δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά. Βέβαια, το πρώτο ημίωρο του ματς είχε αρκετή ταχύτητα, κάτι στο οποίο βοήθησε και η ορμή που ήθελε να έχει η Λίβερπουλ, αλλά και οι χώροι που έδειχνε να βρίσκει το σύνολο του Αντσελότι. 

Στο 14ο λεπτό ο Άλισον με το πρόσωπο απέκρουσε μια προσπάθεια ... μισό γκολ του Βινίσιους από το δεύτερο δοκάρι, ενώ, στο 19' ο Καμαβινγκά είδε τον πορτιέρε της Λίβερπουλ να φτάνει στην μπάλα με ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι «κόκκινοι» αδυνατούσαν να καταγράψουν μεγάλη ευκαιρία για γκολ όσο κι αν ο Ντάργουιν Νούνιες και ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκαναν αρκετές κινήσεις και πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή. 

Ο Άλισον ξανά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κλήθηκε να βγάλει μια μεγάλη ευκαιρία από τον Φέντε Βαλβέρδε, αλλά όλα τελείωσαν στο 78'. Ο Βινίσιους ευνοήθηκε από κόντρα, μπήκε στην περιοχή, παρά το γεγονός πως έπεσε στο έδαφος έσπρωξε την μπάλα δίπλα του στον Μπενζεμά κι αυτός έγραψε το τελικό 1-0 της ρεβάνς, βγάζοντας εκτός συνέχειας για φέτος την Λίβερπουλ... 

Κώστας Ζάλιαρης