Χωρίς τον Καζεμίρο είναι... ζόρικα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως η απουσία του Καζεμίρο μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία και αστάθεια στα πατήματα των χαφ στο χώρο του κέντρου, αφού ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει ν’ αποτελέσει πυλώνα της σταθερότητας των «κόκκινων διαβόλων» και των θετικών αποτελεσμάτων.  



Χωρίς τον Καζεμίρο είναι... ζόρικα!

Ο Καζεμίρο θα λείψει από τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ μετά το νέο λάθος που έκανε απέναντι στην Σαουθάμπτον και με το οποίο αντίκρισε την δεύτερη κόκκινη κάρτα της θητείας του στην Πρέμιερ Λιγκ, το μεσημέρι της Κυριακής.

Γνωρίζοντας πως είχε βάλει το πόδι πάρα πολύ άσχημα στον Αλκαράς, ήξερε ότι από τη στιγμή που ο ρέφερι κλήθηκε να δει το βίντεο της φάσης, δεν είχε καμία ελπίδα να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γιουνάιτεντ καλείται να ζήσει δίχως εκείνον για το προσεχές διάστημα, με την παρουσία του Καζεμίρο να προσφέρει 70% ποσοστό νικών στον σύλλογο και την απουσία του πολύπειρου μέσου να ρίχνει αυτή την επίδοση στο 47%. Μάλιστα, παρατηρείται και διαφορά στο παθητικό τερμάτων, με 0,9 γκολ με τον Καζεμίρο παρόντα, ενώ, όταν εκείνος δεν είναι διαθέσιμος, το παθητικό φτάνει στα 1,7 τέρματα!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης