Μια Άρσεναλ που ξεπερνά και τον εαυτό της για τον τίτλο!

Με τα τρία γκολ που πέτυχε στο «Craven Cottage», το απόγευμα της Κυριακής, σε έναν χαλαρό και …υγιεινό περίπατο πρωταθλητισμού, η Άρσεναλ ξεπέρασε τον περσινό εαυτό της σε ό,τι αφορά στα γκολ που είχε πετύχει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!  



Μια Άρσεναλ που ξεπερνά και τον εαυτό της για τον τίτλο!

Η πικρία και η απογοήτευση για την απώλεια της τετράδας την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά και τα σκυμμένα κεφάλια που είχε δει ο Μικέλ Αρτέτα από τους παίκτες του, αποτέλεσαν τα καλύτερα και τα πιο δυνατά μαθήματα για την τρέχουσα σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» είναι ασταμάτητοι και διατηρούνται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με απίστευτη συνέπεια και σταθερότητα. Τόσο, που στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς!

Από το απόγευμα της Κυριακής, οι παίκτες του Αρτέτα έχουν ξεπεράσει και τις επιδόσεις τους στο σκοράρισμα, σε 27 φετινές αγωνιστικές, έχοντας άλλα 11 παιχνίδια μπροστά τους! Πέρυσι, η χρονιά ολοκληρώθηκε με τους Λονδρέζους να έχουν σκοράρει 61 φορές και να έχουν δεχθεί 48 τέρματα, με διαφορά στο +13.

Φέτος, αυτή τη στιγμή, έχουν ήδη 62 γκολ και μόλις 25 παθητικό, με την «ψαλίδα» να είναι στο +37! Όσον αφορά στις αμυντικές επιδόσεις, πρόκειται για την 2η καλύτερη μαζί με αυτή της Μάντσεστερ Σίτι (25 γκολ), αφού η Νιούκαστλ έχει δεχθεί τα λιγότερα αυτή τη στιγμή σε 25 ματς (18).

Κώστας Ζάλιαρης