«Χαμός» με το πέναλτι που ζήτησε η Γιουνάιτεντ στο Twitter: «Από τις χειρότερες βουτιές που έχουμε δει στην Premier League!» (vid)

Άσχημη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή του Μάρκους Ράσφορντ να πάρει πέναλτι στο ματς με τη Σαουθάμπτον πέφτοντας μόνος του, με το Twitter φυσικά να μην αφήνει ασχολίαστη τη φάση. «Χαμός» με το πέναλτι που ζήτησε η Γιουνάιτεντ στο Twitter: «Από τις χειρότερες βουτιές που έχουμε δει στην Premier League!» (vid)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αισθάνεται αδικημένη στο ματς με τη Σααουθάμπτον, έχοντας έντονα παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης για την κόκκινη κάρτα στον Καζεμίρο και όχι μόνο, όμως και οι «άγιοι» ξεσηκώθηκαν από μία επιλογή του Μάρκους Ράσφορντ.

Βρέθηκε απέναντι από τον Μπαζούνου, πήγε να τον περάσει, βρέθηκε πλάγια και αποφάσισε να πέσει στο έδαφος, δίχως να υπάρχει η παραμικρή επαφή μεταξύ τους. Στην εποχή του VAR, προφανώς και η φάση… δεν εξετάστηκε καν, με τον Τέιλορ να έχει εξαιρετική οπτική από το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Ωστόσο, η «βουτιά» του Ράσφορντ προκάλεσε την «οργή» του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την απόφασή του να πέσει, μία από τις χειρότερες απόπειρες που έχουν δει στην εποχή της Premier League.

Τα σχόλια «μιλούν» από μόνα τους:

 

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος