Η Λίβερπουλ δεν ... ξυπνάει όταν παίζει νωρίς το Σάββατο

Ακόμα ένα παιχνίδι των 14:30 για την Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, ακόμα ένα αποτέλεσμα που με τίποτα δεν ήθελε η ομάδα του Κλοπ. Η ουραγός - πριν από την έναρξη του ματς - Μπόρνμουθ, πήρε τεράστια νίκη κόντρα στους «κόκκινους», οι οποίοι θα θεωρούν πλέον καταραμένη την ώρα που ξεκινάει η δράση κάθε Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Η Λίβερπουλ δεν ... ξυπνάει όταν παίζει νωρίς το Σάββατο

Μετά το ιστορικό 7-0 επί της Γιουνάιτεντ και το μεγάλο πάρτι που είχε στηθεί στο «Άνφιλντ», στο μαγικό απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η Λίβερπουλ γκρέμισε τον ενθουσιασμό και τη χαρά των οπαδών της στο Vitality Stadium. 

Με το γκολ του Μπίλινγκ στο 29ο λεπτό η Μπόρνμουθ κατάφερε να πάρει σημαντικότατο «τρίποντο», στο ματς όπου ο Σαλάχ για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν βρήκε καν εστία όταν κλήθηκε να εκτελέσει από την άσπρη βούλα! 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα που φανερώνει πως η Λίβερπουλ δεν... ξυπνάει, αγωνιστικά, νωρίς κάθε Σάββατο. Άλλωστε, στην Αγγλία το πρώτο ματς της συγκεκριμένης μέρας διεξάγεται στις 12:30. 

Μετά την πρεμιέρα με την Φούλαμ στο Λονδίνο και το 2-2, ακολούθησε το 0-0 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», η ήττα (1-0) από την Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας, το 0-0 με την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και τώρα η ήττα από τους «cherries». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης