Οριέ: «Έπαιξα τρεις μέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μου, για χάρη της μητέρας μου»

Ο Σερζ Οριέ παρά το βαθύ πένθος στο οποίο είχε βυθιστεί εσωτερικά μετά τον σκληρό χαμό του αδερφού του το 2020, ήθελε να δείξει στη μητέρα του ότι η ζωή έπρεπε να συνεχιστεί και γι' αυτό είχε αποφασίσει να μην πάρει χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο...  



Οριέ: «Έπαιξα τρεις μέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μου, για χάρη της μητέρας μου»

Ο νυν φουλ μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, όταν συνέβη το τραγικό γεγονός με την δολοφονία του αδερφού του στην Τουλούζη, πριν από μια τριετία, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, βρισκόταν στην Τότεναμ.

Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πυροβολισμό, κάτι το οποίο ο Οριέ έμαθε λίγες ώρες μετά από νίκη σε ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ.

Ούτε 72 ώρες δεν είχαν περάσει από την δολοφονία και ο Οριέ είχε αποφασίσει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, για να βοηθήσει τα «σπιρούνια» να φτάσουν στο 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ.

Μιλώντας για εκείνες τις δύσκολες μέρες που πραγματικά δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς νους, ο πολύπειρος αμυντικός σχολίασε: «Ο μόνος λόγος για τον οποίο αγωνίστηκα, ήταν για την μητέρα μου που πενθούσε και ήθελα να της δείξω ότι η ζωή δεν σταματάει και ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί. Αγαπούσαμε τρομερά τον αδερφό μου...

Ήθελα να παίξω γιατί ναι μεν ήταν και η δουλειά μου αυτή, αλλά ως οικογένεια οφείλουμε να έχουμε ζωή και παρά τις δυσκολίες ήθελα να είμαι δυνατός. Ήθελα να δείξω στη μητέρα μου ότι υπήρχα κι εγώ για να την στηρίξω».

Κώστας Ζάλιαρης