Η Τότεναμ ήθελε απλά ένα γκολ και έκανε δεύτερη τελική στο στόχο στο 90’ + 3’…

Ναι μεν από μισή ευκαιρία – ούτε καν ολόκληρη – μπορεί να βρεθεί ο δρόμος προς τα δίχτυα, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κάνει η Τότεναμ στην ρεβάνς με την Μίλαν κι ας χρειαζόταν μόλις ένα τέρμα για να διεκδικήσει στην πρόκριση.  



Η Τότεναμ ήθελε απλά ένα γκολ και έκανε δεύτερη τελική στο στόχο στο 90’ + 3’…

Μετά το 1-0 στο Μιλάνο και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το σύνολο του Αντόνιο Κόντε στο «Σαν Σίρο» γεννήθηκαν ελπίδες για την ρεβάνς στο Λονδίνο με τον κόσμο στο πλευρό των «σπιρουνιών».

Κι όμως, η βραδιά της Τετάρτης ήταν απογοητευτική. Η Μίλαν φρόντισε να μην απειληθεί, έδειχνε να ελέγχει αμυντικά για να μην ανοίξουν διάδρομοι προς την εστία της, ενώ, ακόμα κι όταν οι Λονδρέζοι βρίσκονταν σε απόσταση που ο Μάινιαν έπρεπε να είναι σε εγρήγορση, η άμυνα των «ροσονέρι» έπαιρνε τη νίκη.

Η Τότεναμ χρειαζόταν μόλις ένα γκολ για να διεκδικήσει την πρόκριση, είτε στο 90λεπτο, είτε να στείλει τον επαναληπτικό σε εξτρά ημίωρο. Θα μπορούσε να το έχει καταφέρει στο 90’ + 3΄με την κεφαλιά του Κέιν την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μάινιαν. Όμως, αυτή η κεφαλιά ήταν μόλις η δεύτερη τελική της αγγλικής ομάδας στο στόχο. Κι όταν έχει περάσει ένα ολόκληρο ματς τέτοιας κρισιμότητας με μόλις μια τελική στην εστία, δύσκολα μπορείς να περιμένεις και να καταφέρεις κάτι…