Κι όμως, η Τσέλσι αντιδρά και προκρίνεται όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Η Τσέλσι κατάφερε μετά την ήττα στην Βεστφαλία να κάνει το come-back στην ρεβάνς και να προκριθεί εις βάρος της Ντόρτμουντ, φτάνοντας σε 5 επιτυχίες σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όταν στο πρώτο παιχνίδι έχει φύγει από το γήπεδο ως ηττημένη!  



Κι όμως, η Τσέλσι αντιδρά και προκρίνεται όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Πρόκειται για την ισοφάριση της κορυφαίας επίδοση που έχει παρατηρηθεί στην σύγχρονη μορφή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και την έχουν πετύχει πλέον τέσσερις ομάδες.

Η 4η της παρέας συμπληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με ό,τι συνέβη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την πρώτη φορά που οι «μπλε» του Λονδίνου πέτυχαν δυο τέρματα σε παιχνίδι τους εντός του 2023!

Ναι μεν η Ντόρτμουντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης στο τρέχον έτος και είχε αήττητο σερί από την έναρξη του Γενάρη μέχρι και… νωρίς το βράδυ της 7ης Μαρτίου, ωστόσο, οι Βεστφαλοί δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Τσέλσι που προσπάθησε πολύ και δικαιώθηκε.

Για 5η φορά οι Λονδρέζοι αντιδρούν και εξασφαλίζουν πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όταν στο πρώτο τους ματς έχουν ηττηθεί και αντίστοιχα 5 φορές το έχουν πράξει και οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις οποίες πλέον το σύνολο του Πότερ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.