Ο Έντσο Φερνάντες κόστισε 120 εκατομμύρια, αλλά αυτή η στιγμή είναι ανεκτίμητης αξίας! (pic)

Μπορεί ο Έντσο Φερνάντες να κόστισε του… κόσμου τα χρήματα στην Τσέλσι, όμως υπάρχει μία στιγμή που είναι ανεκτίμητη. Πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με ένα παιδί, που έκλαιγε επειδή το έκανε χαρούμενο.



Ο Έντσο Φερνάντες κόστισε 120 εκατομμύρια, αλλά αυτή η στιγμή είναι ανεκτίμητης αξίας! (pic)

Η αναμέτρηση απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται και ο Έντσο Φερνάντες είναι ένας από τους κορυφαίους στο 5ο comeback των Λονδρέζων στην ιστορία του Champions League, ενώ έχουν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι.

Κυριαρχεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μετρά 10 αναχαιτίσεις της μπάλας, αριθμός που φέτος δεν έχουμε δει σε μεγάλο βαθμό, και πανηγυρίζει έξαλλα την πρόκριση της Τσέλσι, στην πρώτη φετινή ήττα των Βεστφαλών σε όλες τις διοργανώσεις.

Με το σφύριγμα της λήξης, ένα παιδί μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ζητά τη φανέλα του. Ο Αργεντινός δεν του χαλά το χατίρι και το παιδί βάζει τα κλάματα. Επική στιγμή, μία κίνηση που ο μικρός θα θυμάται σε ολόκληρη τη ζωή του. Συγκινείται, βάζει τα κλάματα. Και στο τέλος της ημέρας, αντιλαμβάνεσαι πως ναι μεν ο Φερνάντες κόστισε 120 εκατομμύρια στους Λονδρέζους, αλλά τέτοιες στιγμές είναι ανεκτίμητες…

Δημήτρης Μανάκος