Τόνεϊ: Άλλο ένα πέναλτι κι έπιασε τον Τουρέ με το κορυφαίο… απόλυτο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Όταν η Μπρέντφορντ κατάφερε να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα στο παιχνίδι με την Φούλαμ, μονάχα ένας άνθρωπος υπήρχε εκεί για να το πάρει πάνω του. Και όλοι οι υπόλοιποι τού άνοιξαν τον δρόμο. Ο Τόνεϊ ευστόχησε γι’ ακόμα μια φορά από εκτέλεση πέναλτι και πλέον κυνηγάει την κορυφαία επίδοση του Γιάγια Τουρέ στην Πρέμιερ!  



Τόνεϊ: Άλλο ένα πέναλτι κι έπιασε τον Τουρέ με το κορυφαίο… απόλυτο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Άγγλος επιθετικός των «bees» μπορεί να έχει βρεθεί στο επίκεντρο για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού και να έχει αποδεχθεί τις περισσότερες από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ωστόσο, προς το παρόν συνεχίζει να παίρνει φανέλα βασικού από τον Τόμας Φρανκ και να προσφέρει στην ομάδα του.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην Φούλαμ, κόντρα στην οποία η Μπρέντφορντ έφτασε στο τελικό 3-2 πανηγυρίζοντας μια νίκη που αποτέλεσε ακόμα μια απόδειξη για το γεγονός πως ο σύλλογος όντως κυνηγάει το όνειρο της Ευρώπης, ακόμα κι αν αποδειχθεί απατηλό.

Ο Τόνεϊ πλέον έχει μετρήσει 22/22 πέναλτι με τη φανέλα των «bees», αλλά σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχει το 100% με το 10/10, με μια εκτέλεση λιγότερη από τον Γιάγια Τουρέ!

Ο άλλοτε κορυφαίος box-to-box μέσος της Πρέμιερ Λιγκ, είχε καταφέρει με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στο 11/11 από την άσπρη βούλα στο κορυφαίο πρωτάθλημα και τώρα η δική του κορυφαία επίδοση απειλείται!