Τεν Χαγκ σε παίκτες: «Καθίστε και ακούστε το KOP να τραγουδάει και να θυμάστε αυτό το κάζο»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ένα μεγάλο μάθημα μετά τη διάλυση από την Λίβερπουλ, ενώ, όντας τρομερά εκνευρισμένος απ’ ορισμένους, ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε καν να μπουν στο πούλμαν με την υπόλοιπη αποστολή!  



Τεν Χαγκ σε παίκτες: «Καθίστε και ακούστε το KOP να τραγουδάει και να θυμάστε αυτό το κάζο»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρά τη φόρα που είχαν και την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου μετά από έξι χρόνια, πήγαν στο «Άνφιλντ» και όλα… μαύρισαν. Είδαν τους παίκτες της Λίβερπουλ να σκοράρουν ακατάπαυστα στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στο ιστορικό 7-0, που είναι το μεγαλύτερο σκορ αυτής της συγκεκριμένης κόντρας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Τεν Χαγκ ανάγκασε τους παίκτες του να παραμείνουν σιωπηλοί στ’ αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και ν’ ακούσουν το τραγούδι των οπαδών των «κόκκινων», ώστε να τους αποτυπωθεί αυτό το αίσθημα ταπείνωσης και να προσπαθήσουν να μην το ξαναζήσουν ποτέ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός φέρεται να τους είπε: «Μερικοί είστε τυχεροί που σας επιτρέπω ακόμα και να ανεβείτε στο λεωφορείο και να επιστρέψετε μαζί με τους υπόλοιπους. Κανονικά θα έπρεπε να σας στείλω πίσω μαζί με τους οπαδούς».