Λίβερπουλ: Η τριάδα στα χαφ που είναι… εγγύηση νίκης!

Ο Κλοπ τούς ξεκίνησε μαζί στα χαφ της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ κι εκείνη μέχρι και τη στιγμή που έγιναν αλλαγή από τον Γερμανό προπονητή, φρόντισαν με την αύρα και την συνεργασία τους στη μεσαία γραμμή να βάλουν τους λίθους ακόμα μιας νίκης, διατηρώντας το δικό τους… νικηφόρο σερί!  



Λίβερπουλ: Η τριάδα στα χαφ που είναι… εγγύηση νίκης!

Χέντερσον, Φαμπίνιο και Έλιοτ. Αυτοί οι τρεις επιλέχθηκαν να ξεκινήσουν για τη Λίβερπουλ στο χώρο του κέντρου, πίσω από τους Χάκπο, Σαλάχ και Νούνιες. Μάλιστα, ο captain των «κόκκινων» πραγματοποίησε την 400η του εμφάνιση ως βασικός για την ομάδα.

Η συγκεκριμένη τριπλέτα έχει αρχίσει και αποδίδει με τέτοιον τρόπο που η συνύπαρξή τους στα χαφ, είναι… εγγυημένη νίκη για την Λίβερπουλ.

Μετά και το διαστημικό και πρωτόγνωρο στα χρονικά της συγκεκριμένης κόντρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» με το τελικό 7-0, οι Χέντερσον, Φαμπίνιο και Χάρβεϊ Έλιοτ κατέγραψαν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια, έχουν 5 ματς μαζί, 5 νίκες και έχουν τέρματα 29-2! Και όταν αποχώρησαν οι τρεις τους, μπήκαν οι Τζόουνς, Μίλνερ και Μπάιτσετιτς. Και θα επιστρέψει σταδιακά και ο Τιάγκο. Και ο Κλοπ ξαναβρίσκει λόγους να χαμογελάει…