Το 2+ στο σκοράρισμα της Γιουνάιτεντ είναι ό,τι καλύτερο τα τελευταία 64 χρόνια!

Κι όμως! Οι φετινές της επιδόσεις είναι τέτοιες που γράφουν ιστορία η οποία ξεπερνά τον μισό αιώνα, μετά και το στοιχείο της αποτελεσματικότητας που παρουσιάζει η ομάδα του Τεν Χαγκ, με τα τέρματα που σημειώνει σε διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει!  



Το 2+ στο σκοράρισμα της Γιουνάιτεντ είναι ό,τι καλύτερο τα τελευταία 64 χρόνια!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διανύουν εξαιρετικό μομέντουμ, εκπέμπουν υγεία από το εσωτερικό της ομάδας, έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν φτιάξει ωραία παρέα και ο Τεν Χαγκ έχει καταφέρει να κερδίσει τα εύσημα για τη δουλειά που έχει κάνει σε αυτή την πρώτη του σεζόν στο κλαμπ του Μάντσεστερ.

Μετά και το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα και ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ», η Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει επιδόσεις σκοραρίσματος 2+ τερμάτων σε καθένα από τα 12 τελευταία της παιχνίδια σε όλα τα τουρνουά, κατακτώντας φυσικά και το Λιγκ Καπ.

Αυτό το σερί είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί σε αυτό το κομμάτι, μετά το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου του... 1959 (!), όταν τότε ήταν 13 τα συνεχόμενα ματς με 2+ γκολ σε κάθε διαφορετική αναμέτρηση!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης