Κλοπ: «Ο Φιρμίνο, σε αντίθεση με Σαλάχ και Μανέ, είναι σε τοπ επίπεδο κάθε μέρα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στη δική του θητεία, με τον Βραζιλιάνο να έχει καταγράψει τι περισσότερες συμμετοχές για εκείνον απ' οποιονδήποτε άλλον παίκτη σε ομάδα του Γερμανού κόουτς και γι' αυτό ο τεχνικός των «κόκκινων» τον είχε αποθεώσει. Κλοπ: «Ο Φιρμίνο, σε αντίθεση με Σαλάχ και Μανέ, είναι σε τοπ επίπεδο κάθε μέρα»

Ο Φιρμίνο φέρεται να έχει ενημερώσει τον Kloppo πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κλαμπ του λιμανιού και το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει ως ελεύθερος, έπειτα από μια τρομερή, σπουδαία και ιδιαίτερη 8ετία στο «Άνφιλντ». 

Ξέρει ότι λατρεύεται από τον κόσμο του συλλόγου, ξέρει πόσα έχει καταφέρει γι' αυτή τη φανέλα, ξέρει πόσο έχει πρωταγωνιστήσει στα χρόνια μέχρι την επιστροφή στον αγγλικό και τον ευρωπαϊκό θρόνο και τώρα κάνει χώρο για την επόμενη φουρνιά. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ στηριζόταν πάνω του, ήξερε πως όποτε τον είχε ανάγκη για να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα ο «Μπόμπι» θα ήταν παρών και γι' αυτό τον είχε εξυμνήσει πριν από μερικά χρόνια λέγοντας: 

«Ο Σαλάχ είναι τοπ επιπέδου, όμως όχι κάθε μέρα. Ο Μανέ είναι τοπ επιπέδου, όμως όχι κάθε μέρα. Ο Φιρμίνο είναι τοπ επιπέδου και είναι έτσι κάθε διαφορετική μέρα». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης