Άλλη μια χρονιά δίχως τρόπαιο για την Τότεναμ, με αποκλεισμό την ίδια μέρα με πέρυσι! (vid)

Ο αριθμός των ημερών δίχως τρόπαιο θ’ αυξηθεί πολύ περισσότερο, όπως συμβαίνει άλλωστε στα τελευταία 15 χρόνια. Η Τότεναμ με τον πικρό αποκλεισμό της από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στους «16» του Κυπέλλου, αντικρίζει ακόμα μια σεζόν που θα φύγει δίχως να διεκδικήσει κάτι εφικτό στις εγχώριες διοργανώσεις… Και το «αντίο» ήρθε ξανά, την 1η Μαρτίου!  



Άλλη μια χρονιά δίχως τρόπαιο για την Τότεναμ, με αποκλεισμό την ίδια μέρα με πέρυσι! (vid)

Στην Πρέμιερ Λιγκ προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση της 4άδας, αν και η Νιούκαστλ στο -4 και με δυο παιχνίδια λιγότερα έχει τις δικές της, περισσότερες πιθανότητες να πετύχει αυτό τον στόχο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε σημειωθεί ήττα (1-0) από την Μίλαν εκτός έδρας και απομένει η ρεβάνς, όμως, είναι διοργάνωση… out of hand για τα «σπιρούνια».

Στα υπόλοιπα… τέλος. Το Λιγκ Καπ πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Κύπελλο συνεχίζεται με τα προημιτελικά, από τα οποία η Τότεναμ απουσιάζει.

Οι Λονδρέζοι με κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Bramall Lane» ηττήθηκαν 1-0 και αποχαιρέτησαν τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε ακόμα μια προσπάθεια για έναν εγχώριο τίτλο.

Η «ξηρασία» διατηρείται από το 2008, όταν τότε είχε εξασφαλιστεί το Λιγκ Καπ, στην τελευταία επιτυχία του συλλόγου μέχρι και αυτή τη στιγμή. Πάλι την περσινή σεζόν, την 1η Μαρτίου, είχε υποστεί αποκλειστεί αποκλεισμό από την Μίντλεσμπρο με γκολ στην παράταση στο «Riverside»!

Η ιστορία έγραψε πως η Τότεναμ μετράει 5.485 ημέρες δίχως τίτλο και συνεχίζει…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης