Η Τσέλσι ακόμα… χρωστάει στον Τούχελ το 1/3 των φετινών βαθμών της!

Κι όμως, είναι τέτοια η κατάσταση που ο κόσμος της Τσέλσι αναπολεί τις μέρες που ο Τούχελ έβαζε πλάτη και στήριζε την ομάδα, αφού μέχρι και σήμερα εκείνος είναι ο άνθρωπος που πιστώνεται το 1/3 της βαθμολογικής συγκομιδής στο τρέχον πρωτάθλημα!  



Η Τσέλσι ακόμα… χρωστάει στον Τούχελ το 1/3 των φετινών βαθμών της!

Οι «μπλε» του Λονδίνου με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο πορεύονται από το κακό στο χειρότερο και αδυνατούν να βρουν αυτοπεποίθηση, σωστά πατήματα και νίκες που θα τους προσφέρουν διαφορετική ψυχολογία.

Η Τσέλσι είναι αγνώριστη, έχει κάνει τους ποδοσφαιριστές της να έχουν πλέον φόβο στο μυαλό και να μην μπορούν να παρουσιάσουν αυτό που μπορούν στον αγωνιστικό χώρο, όμως, ο Πότερ προς το παρόν παραμένει, με την κλεψύδρα του όμως νΆ αδειάζει.

Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός πως ο Τόμας Τούχελ είχε απολυθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη προκειμένου να … προλάβει να σώσει η ομάδα την κατάσταση που τότε φάνταζε προβληματική, το 35% των βαθμών της στην Πρέμιερ το είχε πάρει με τον Γερμανό! Και αυτό είναι η απόδειξη των σχεδόν μηδαμινών βημάτων εξέλιξης που έχει σημειώσει ο σύλλογος…