Έσοδα ρεκόρ για την Λίβερπουλ την πρώτη σεζόν μετά τον κορονοϊό!

Η τεράστια επιτυχία του νταμπλ και του παραλίγο καρέ τίτλων για τη Λίβερπουλ την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, κατέγραψε ρεκόρ εσόδων για το κλαμπ, που ανακοίνωσε αύξηση 107 εκατομμυρίων λιρών συγκριτικά με όσα χρήματα μπήκαν στα ταμεία του κλαμπ την αμέσως προηγούμενη χρονιά!  



Έσοδα ρεκόρ για την Λίβερπουλ την πρώτη σεζόν μετά τον κορονοϊό!

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν σε δυο διαφορετικές παρουσίες στο «Γουέμπλεϊ» να πάρουν και το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη σεζόν, έχασαν στο νήμα – για την ακρίβεια για μερικά λεπτά – το πρωτάθλημα και ηττήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με το όνειρο του quadruple να συνθλίβεται.

Ωστόσο, σε οικονομικό επίπεδο όλα πήγαν εξαιρετικά και τα έσοδα που κατέγραψε ο σύλλογος έκαναν ρεκόρ, αφού ανακοινώθηκαν 594 εκατ.λίρες, δηλαδή αύξηση κατά 107 εκατομμύρια από την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Οι ομάδες με περισσότερα έσοδα από αυτά των «κόκκινων» ήταν μόνο οι Ρεάλ (605 εκατ.) και Σίτι (619), ενώ, η Λίβερπουλ είδε και αύξηση και σε ό,τι αφορούσε στα έσοδα από τις matchdays κατά 83 εκατ.λίρες, αλλά και στο διαφημιστικό τοπίο κατά 29 εκατομμύρια.