Την βρήκε την δικαιολογία ο Πότερ: «Και ο Αρτέτα κάποτε για απόλυση πήγαινε...» (vid)

Ο Γκρέιαμ Πότερ γνωρίζει πόσο επισφαλής είναι η θέση του στον πάγκο της Τσέλσι και βρήκε έναν έμμεσο τρόπο για να δείξει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο, βρίσκοντας πάτημα στον... Μικέλ Αρτέτα και τον πρωταθλητισμό που κάνει φέτος η Άρσεναλ. 



Την βρήκε την δικαιολογία ο Πότερ: «Και ο Αρτέτα κάποτε για απόλυση πήγαινε...» (vid)

Ο Πότερ έχει καταφέρει να στρέψει τον κόσμο της Τσέλσι εναντίον του, να κάνει τους οπαδούς να φεύγουν από τις θέσεις τους πριν τη λήξη του παιχνιδιού - όπως συνέβη και στο ντέρμπι με την Τότεναμ - και τους «μπλε» να σκοράρουν μόλις μια φορά σε ολόκληρο ημερολογιακό μήνα! 

Με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν διατεθεί προς ενίσχυση του ρόστερ όλο αυτό είναι ανεπίτρεπτο και αυτή τη στιγμή η κλεψύδρα δείχνει πως έχει αδειάσει εντελώς. 

Παρ' όλα αυτά, ο Πότερ έδειξε πως η υπομονή - όση μπορεί να επιδείξει ο Μπόελι και όση υπάρχει στις τάξεις των οπαδών - μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό, ζητώντας χρόνο με έμμεσο τρόπο. 

«Και ο Αρτέτα στη διετία της παρουσίας του στην Άρσεναλ ήταν έτοιμος για απόλυση, τον θεωρούσαν καταστροφή, ο κόσμος τον ήθελε εκτός ομάδας, όμως όλα άλλαξαν τώρα» είπε ο κόουτς της Τσέλσι μετά την πρώτη ήττα (2-0) από τα «σπιρούνια» σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 2018. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης