Ο Βέγκορστ έμεινε να χαζεύει τον κόσμο και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ με κλάματα! (vid)

Η ευγνωμοσύνη του ξεχείλιζε. Οι στιγμές ήταν τόσο μοναδικές για εκείνον, που απλά πήρε το χρόνο του κι έμεινε να κοιτάζει το ντελίριο του κόσμου της Γιουνάιτεντ. Ο Βουτ Βέγκορστ προσπάθησε να δώσει συνέντευξη μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά έβαλε τα κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ! 



Ο Βέγκορστ έμεινε να χαζεύει τον κόσμο και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ με κλάματα! (vid)

Ο Ολλανδός επιθετικός είναι εκείνος που θα μνημονεύεται ίσως... αιώνια, για τα γκολ απέναντι στην Αργεντινή στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, κυρίως για το τελείωμα στην κομπίνα που έγραψε ιστορία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας εκείνης της αναμέτρησης. 

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έρικ Τεν Χαγκ και μετακομίζοντας στο Μάντσεστερ, έπειτα από την θητεία του στην Τουρκία με δανεισμό από την Μπέρνλι, ο Βέγκορστ αισθάνθηκε ευλογημένος. 

Πήρε φανέλα βασικού απέναντι στη Νιούκαστλ στον τελικό του Λιγκ Καπ, έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του από τον Ράσφορντ κι όταν έληξε το ματς, ο διεθνής επιθετικός προσπάθησε να γευτεί κάθε δευτερόλεπτο της επιτυχίας. 

Έμεινε να χαζεύει τον κόσμο και να μην ακολουθεί τους συμπαίκτες του. Έπαιρνε ανάσες και φρόντιζε ώστε ν' αποτυπωθούν όλα στη μνήμη του. Λίγο αργότερα, όταν προσπάθησε να μιλήσεις στις κάμερες, απέτυχε. Δάκρυσε, έκλαψε και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ για να του πει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για την πίστη, την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που του έδωσε... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης