Φοβερά πράγματα με την αποβολή του Ζίγιεχ: Πρώτα κίτρινη, μετά απευθείας κόκκινη και τέλος… κίτρινη ξανά! (vids)

Ένα ακόμη ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι συνοδεύεται από μεγάλη ένταση και ο Χακίμ Ζίγιεχ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Έμερσον Ρόγιαλ! Εν συνεχεία, αυτή πάρθηκε πίσω, μετά την συνομιλία του Άτγουελ με τον VAR! Φοβερά πράγματα με την αποβολή του Ζίγιεχ: Πρώτα κίτρινη, μετά απευθείας κόκκινη και τέλος… κίτρινη ξανά! (vids)

«Χαμός» στο Τότεναμ – Τσέλσι και στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον διαιτητή Άτγουελ να είναι μπροστά στον καυγά που ξεκίνησαν ο Ζίγιεχ με τον Ριτσάρλισον.

Ο Μαροκινός έκανε φάουλ από πίσω στον Βραζιλιάνο, ο δεύτερος σηκώθηκε πάνω με την πρόθεση να… τσακωθεί, ο Έμερσον έσπρωξε τον Ζίγιεχ για να τον απωθήσει και ο δεύτερος απάντησε με χτύπημα στο πρόσωπο.

Ο διαιτητής αρχικά αποφάσισε να βγάλει κίτρινη στον Ζίγιεχ, εν συνεχεία μίλησε με τον VAR και του έβγαλε την πρώτη απευθείας κόκκινη κάρτα της καριέρας του και τέλος πήγε να δει τη φάση. Τότε πήρε νέα απόφαση, ακυρώνοντας την κόκκινη και δείχνοντάς του κίτρινη, με Τσέλσι και Τότεναμ να συνεχίζουν με «11»!

Δημήτρης Μανάκος