«Ξέσπασε» στη Μπόρνμουθ η Σίτι και συνεχίζει την… καταδίωξη της Άρσεναλ! (vids)

Εξαιρετική εμφάνιση, πανεύκολη νίκη και ξανά στο -2 από την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι», έχοντας σε φοβερή μέρα τον Χούλιαν Άλβαρες και τον «ρέκορντμαν» Έρλινγκ Χάαλαντ.



«Ξέσπασε» στη Μπόρνμουθ η Σίτι και συνεχίζει την… καταδίωξη της Άρσεναλ!  (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να απαντήσει στην Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά το τρίποντο των Λονδρέζων επί της Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ», ήταν υποχρεωμένη να κερδίσει τη Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι» και να διατηρήσει το αήττητο σερί απέναντί της για 19ο διαδοχικό παιχνίδι.

Εν τέλει, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε και μία ηχηρή αντίδραση, με τους «πολίτες» να σκοράρουν τρία γκολ στο πρώτο μέρος, να επικρατούν με 4-1 και να μην αφήνουν κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις στους γηπεδούχους, όπως είχε συμβεί με Λειψία και Νότιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι βάσεις για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά το «διπλό» επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» μπήκαν στο 15ο λεπτό, με τον Άλβαρες να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, έπειτα από δοκάρι σε φάση διαρκείας, προτού μπει στον πίνακα των σκόρερ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας.

Έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από φάση διαρκείας και έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που σκοράρει 27+ γκολ σε επίπεδο Premier League σε μία σεζόν, μετρώντας πλέον 33 συνολικά σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τον δείκτη του σκορ μεγάλωσε ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος έκανε το 3-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έπειτα από μεγάλο λάθος του Σμιθ, για να περάσουμε στην επανάληψη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 51’ ο Μέφαμ, μετά από σουτ του Άλβαρες που κατευθυνόταν στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι «πολίτες» κατέβασαν ταχύτητα και η Μπόρνμουθ μείωσε με τον Λέρμα, ό,τι σημαντικότερο έλαβε χώρα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Περόνε με τη Σίτι αντί του Έρλινγκ Χάαλαντ και επικράτησαν με 4-0, φέρνοντας και πάλι τη διαφορά στο -2 από την Άρσεναλ, με ματς περισσότερο!

Δημήτρης Μανάκος