Η Φούλαμ έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά την εκπληκτική, Γιουνάιτεντ!

Κι όμως, μπορεί να μην ήταν αρκετός ο βαθμός στο 1-1 με την Γουλβς το βράδυ της Παρασκευής για να διατηρήσει την ψυχραιμία για την Ευρώπη σε μεγαλύτερο βαθμό, όμως, η Φούλαμ έχει καταφέρει να καταγράψει συγκομιδή πόντων μετά το Μουντιάλ που την κατατάσσει δεύτερη στην λίστα, πίσω μονάχα από την εκπληκτική, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ!  



Η Φούλαμ έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά την εκπληκτική, Γιουνάιτεντ!

Οι «cottagers» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Γουλβς το βράδυ της Παρασκευής στην αγγλική πρωτεύουσα, κατάφεραν με τον... super-sub, Μάνορ Σόλομον να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό από την αναμέτρηση με το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε.

Αυτός ήταν ο 20ος πόντος της ομάδας του Μάρκο Σίλβα στο φετινό πρωτάθλημα στο διάστημα από το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μέχρι και σήμερα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Πως πρόκειται για την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που εξετάζεται, πίσω μονάχα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι κορυφαία (23 β.) και φυσικά έχει και τις περισσότερες νίκες (28) σε όλες τις διοργανώσεις συγκριτικά με τα υπόλοιπα κλαμπ των τοπ-5 πρωταθλημάτων της Ευρώπης!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης