Μάνορ Σόλομον: «Χρυσή» λύση για τρίτη σερί φορά!

Ταλαιπωρήθηκε στην αρχή της σεζόν από έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά φαίνεται να είναι πανέτοιμος να αναδείξει το ταλέντο του στη Φούλαμ. Ο Σόλομον για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του απέναντι στη Γουλβς (24/2).  



Μάνορ Σόλομον: «Χρυσή» λύση για τρίτη σερί φορά!

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αλλά πολύ γρήγορα χτύπησε και έλειψε από την Φούλαμ. Επέστρεψε μέσα στο 2023 και στα τρία τελευταία του ματς έχει βρει ισάριθμα γκολ, ερχόμενος όμως, ως αλλαγή. Με αντίπαλο τη Νότιγχαμ (11/2) σημείωσε το δεύτερο γκολ των «Λονδρέζων» στη νίκη με 2-0, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική (18/2) πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 88’, στο επιτυχημένο πέρασμα από το Μπράιτον (0-1).

 Έτσι εξελίχθηκε και η ιστορία απέναντι στη Γουλβς. Η ομάδα του έχανε από το πρώτο ημίχρονο από τέρμα του Σαράμπια στο 23’ και φαινόταν άτονη. Αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Ντε Κόρδοβα Ριντ και αμέσως προσέφερε ενέργεια και ένταση στην Φούλαμ. Στο 64ο λεπτό, πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και αφού συνέκλινε προς τον κεντρικό άξονα, σούταρε έξω από τη περιοχή και την έστειλε στην απέναντι γωνία, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1.

Κατάφερε να βρει την λύση για άλλη μία φορά και να θυμίσει στον κόσμο της ομάδας τι μπορεί να κάνει εφόσον παραμείνει υγιής. Επέκτεινε το αήττητο σερί των «κότατζερς», στα έξι παιχνίδια, ενώ έγινε ο πρώτος Ισραηλινός παίκτης που σκοράρει σε τρεις σερί αγώνες μετά και τον Ρόνι Ρόζενταλ τον Νοέμβριο του 1992.

 

«Δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά», είπε ο προπονητής του, Μάρκο Σίλβα, μετά την αναμέτρηση, αναγνωρίζοντας την επίδραση που είχε στο ματς η έλευση του. Η Φούλαμ είναι στην 6η θέση της Premier League και μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την 4η Τότεναμ, έστω και με ματς παραπάνω.

Φαίνεται να είναι θέμα χρόνου για να ξεκινήσει να παίρνει θέση βασικού ο Σόλομον και να αρχίσει να θυμίζει σε όλους γιατί είχε χριστεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της περσινής Σαχτάρ, και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί του…

Χρήστος Σκούρας