Ο Σόλομον έσωσε τον βαθμό για την Φούλαμ (vids)

Βρίσκοντας και πάλι δίχτυα σε συμμετοχή ως αλλαγή, ο Μανόρ Σόλομον αυτή τη φορά κατάφερε να χαρίσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό στην Φούλαμ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γουλβς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Συνεχίζει ν' αγχώνεται και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα για την 6άδα και αυτή του Λοπετέγκι για τον υποβιβασμό...  



Ο Σόλομον έσωσε τον βαθμό για την Φούλαμ (vids)

Η Γουλβς χρειαζόταν τρομερά το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα που είχε καταγράψει από την Μπόρνμουθ. Άλλωστε, οι βαθμοί είναι καθοριστικής σημασίας από τη στιγμή που το σύνολο του Ζουλιέν Λοπετέγκι προσπαθεί ν' απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φούλαμ άφησε τη μπάλα στους φιλοξενούμενους και ο Σαράμπια στο 23' από ωραίο κατέβασμα του Ραούλ Χιμένες στην περιοχή έγραψε το 1-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το 5ο τέρμα που δέχονταν οι «cottagers» μετά το Μουντιάλ!

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετά το γκολ που δέχθηκε άρχισε να παίρνει περισσότερο την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, δοκιμάζοντας την ετοιμότητα του Ζοσέ Σα. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 64' από τον Ισραηλινό, Μανόρ Σόλομον που με ωραία κίνηση και τελείωμα από τα όρια της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για την Φούλαμ. Ο σκόρερ, όπως και απόψε που μπήκε με αλλαγή στο ματς και βρήκε δίχτυα, έτσι το είχε κάνει και κόντρα στην Μπράιτον πριν από μια εβδομάδα. Στις καθυστερήσεις ο Σα έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Βινίσιους και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο βαθμός, όμως, δεν θεωρείται ότι βολεύει τις δύο ομάδες.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης