Το καθοριστικό διπλό κόψιμο του Καζεμίρο και η επέμβαση του Ντε Χέα (vids)

Δυο στιγμές φαίνεται ότι συνείσφεραν σε τεράστιο βαθμό στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για εξασφαλιστεί η πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρα από τα γκολ των Φρεντ και Άντονι, οι Καζεμίρο και Ντε Χέα σε συγκεκριμένα περιστατικά στο ματς, έβαλαν το λιθαράκι τους.  



Το καθοριστικό διπλό κόψιμο του Καζεμίρο και η επέμβαση του Ντε Χέα (vids)

Ο Καζεμίρο έχει καταφέρει να γίνει βασικότατο και αναντικατάστατο στέλεχος των πλάνων του Τεν Χαγκ με τον τρόπο που μπορεί να ελέγξει και ν’ αλλάξει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού από το χώρο του κέντρου.

Ο Βραζιλιάνος στο φινάλε του πρώτου μέρους του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα κι ενώ οι Καταλανοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0, «μυρίστηκε» τη φάση για τους φιλοξενούμενους και με ταχύτατη επιστροφή πρόλαβε να κάνει διπλό κόψιμο.

Ο Ντε Χέα που ειδικά αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, λίγο μετά το 1-1 από τον Φρεντ και προτού έρθει η ανατροπή, έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Κουντέ. Αυτός βρέθηκε μπροστά από τον Σάντσο για να φτάσει στην μπάλα, όμως, ο Ισπανός πορτιέρε ήταν σε πλήρη ετοιμότητα…