Η Γιουνάιτεντ «έσβησε» και τα πέντε γκολ της Ρεάλ κόντρα στη Λίβερπουλ

Ακόμα κι αν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε ακόμα μια τεράστια ανατροπή, από αυτές που πλέον συνηθίζει και με τις οποίες απαγορεύει σε όλους να την ξεγράψουν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα την έβαλε ξανά από κάτω και συνεχίζει ως η κορυφαία σε νίκες στα τοπ – 5 πρωταθλήματα!  



Η Γιουνάιτεντ «έσβησε» και τα πέντε γκολ της Ρεάλ κόντρα στη Λίβερπουλ

Το βράδυ της Τρίτης οι «μερένγκες» στο «Άνφιλντ» βύθισαν στη θλίψη την Λίβερπουλ και τους οπαδούς των «κόκκινων» με το 5-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή ήταν η 27η φετινή νίκη της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις και αυτομάτως έβαλε νέα πρόκληση στους «κόκκινους διαβόλους». Εκείνοι, απάντησαν κατάλληλα και το έκαναν… επίσης με ανατροπή! Κι ας μη χρειάστηκαν πέντε τέρματα!

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έκανε την επαναφορά (και) στην ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για τα Playoffs του Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να φτάσει στις 28 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Φυσικά ηγείται στη σχετική λίστα, όπου στην 3η θέση βρίσκεται η μαγική Νάπολι με 26 νίκες, ενώ ακολουθούν οι Παρί και Μπαρτσελόνα με 25 θετικά αποτελέσματα.