Να είσαι ο Καζεμίρο, να έχεις πάρει τα πάντα και να… δακρύζεις για πρόκριση στο Europa League! (vid)

Μία απίθανη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καζεμίρο κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στην πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση του Europa League. Ένας παίκτης που έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και… λύγισε στο σφύριγμα της λήξης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Κάποιος που τα έχει πάρει όλα, αλλά δεν σταματά μέχρι και τα 31 του χρόνια να προσπαθεί!



Να είσαι ο Καζεμίρο, να έχεις πάρει τα πάντα και να… δακρύζεις για πρόκριση στο Europa League! (vid)

Ακόμη και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλειόταν, ακόμη και αν δεν κατάφερνε να προκριθεί στους «16» του Europa League, ουδείς θα είχε να προσάψει κάτι στον Καζεμίρο. Έναν καταπληκτικό ποδοσφαιριστή, που την έχει ανεβάσει επίπεδο και που έκανε άπαντες σε έξι μήνες παρουσίας στο «Νησί» να πειστούν πως όταν λείπει, το κενό του δεν αναπληρώνεται.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στη Μπαρτσελόνα και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Ένας εκ των κορυφαίων του γηπέδου, με τον Βραζιλιάνο να προσφέρει στους φωτογράφους μία απίθανη σκηνή όταν ακούστηκε στο σφύριγμα της λήξης.

Έπεσε στα γόνατα, πανηγύριζε έξαλλα, χτυπούσε τον αγωνιστικό χώρο και φώναζε. Έβγαζε όλη την ένταση του ματς από μέσα του, όντας σε κατάσταση… πανζουρλισμού μετά την πρόκριση. Και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει πέντε Champions League, τρεις φορές τη La Liga, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και τόσους και τόσους ακόμη τίτλους.

Καμία σχέση έχουν όλα αυτά όμως για τον 31χρονο Καζεμίρο, που πατά… χορτάρι και είναι ξανά παιδί. Το απίθανο μπλοκ του στο πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να μείνει σε φυσιολογικά επίπεδα το σκορ άλλωστε, απλώς «μιλά» από μόνο του!

Δημήτρης Μανάκος