Αφιερώνει το μέλλον του στην Έβερτον ο Πίκφορντ!

Στην Έβερτον θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τα «ζαχαρωτά» για την ανανέωση του συμβολαίου του!



Αφιερώνει το μέλλον του στην Έβερτον ο Πίκφορντ!

Είναι ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ της Premier League, παρά το γεγονός πως φέτος έχει διατηρήσει μόλις πέντε φορές απαραβίαστη την εστία του. Μετρά 222 συμμετοχές με την Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις, είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας και… αγχώνει άπαντες όταν τον συναντούν, αναφορικά με το αν θα καταφέρουν να τον κερδίσουν.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τα «ζαχαρωτά» για νέο πολυετές συμβόλαιο. Τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας, θέλει να της αφιερώσει το μέλλον του και αν όλα πάνε, όπως έχουν προγραμματιστεί, ο Άγγλος διεθνής θα συνεχίσει να αποτελεί τον αρχηγό του συλλόγου στο «Γκούντισον Παρκ».

Βρίσκεται εκεί από το 2017, έχει ταυτιστεί με την ομάδα και μία ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του, δεδομένα θα αποτελεί το καλύτερο δυνατό νέο για την Έβερτον.

Δημήτρης Μανάκος