Το «μαύρο» κουτί των ηττών της Λίβερπουλ: Από τη Μπέρμιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης και από την Άρσεναλ στον… Τζακ Γκρίλις! (video)

Την 36η πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας της υπέστη η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, με τους «κόκκινους» να χάνουν μόλις για 3η φορά στο «σπίτι» τους με 5-2 και για πρώτη στον 21ο αιώνα! Ποιες είναι όμως οι πιο ηχηρές «σφαλιάρες» που έχει υποστεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ;    



Το «μαύρο» κουτί των ηττών της Λίβερπουλ: Από τη Μπέρμιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης και από την Άρσεναλ στον… Τζακ Γκρίλις! (video)

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης σηματοδότησε απλώς ένα κακό βράδυ, όμως στην πραγματικότητα, μιλάμε γενικώς για μία κακή χρονιά.

Μία αγωνιστική περίοδο που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή «ιστορική» σεζόν που διένυσε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία κατάφερε να διεκδικήσει κάθε λογής τίτλο, παίζοντας όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια που θα μπορούσε. Πήρε τα δύο εγχώρια Κύπελλα, διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και έχασε στον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 στο Παρίσι, ούσα… τότε, ανώτερη από την αντίπαλό της.

Η περίοδος χάριτος όμως τελείωσε και όλα δείχνουν πως τα επτά χρόνια «κατάρας» του Γιούργκεν Κλοπ, έχουν επανέλθει ξανά στη συζήτηση. Πόσο μάλλον μετά τους αποκλεισμούς από FA Cup και Λιγκ Καπ, τη «μέτρια» σεζόν που διανύει ως στιγμής στην Premier League και την «βαριά» ήττα με 5-2 από τη Ρεάλ στο Άνφιλντ, στο χειρότερο αποτέλεσμά της ως στιγμής εντός έδρας, στην ιστορία της στην Ευρώπη.

Περισσότερα στο bnsports.gr