Ο κόσμος της Ρεάλ φώναζε «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ» στο φινάλε του ματς! (vid)

Το εκατέρωθεν χειροκρότημα για τη συμπεριφορά όλων ήταν τέτοιο που ομόρφυνε τη βραδιά στο «Άνφιλντ», όμως, ο κόσμος της Ρεάλ άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα της Λίβερπουλ για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του έπειτα από την αποθέωση που απήλαυσε ο Λούκα Μόντριτς από το αγγλικό κοινό!  Ο κόσμος της Ρεάλ φώναζε «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ» στο φινάλε του ματς! (vid)

Οι οπαδοί των Λίβερπουλ και Ρεάλ γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη έξω από το γήπεδο του Παρισιού στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και αυτή η κάκιστη εμπειρία έχει δυναμώσει τον μεταξύ τους δεσμό, αφού ποτέ ξανά κανείς δεν θέλει να βιώσει κάτι τέτοιο σε ένα ματς, ειδικά όταν ξυπνούν… άλλες, εφιαλτικές μνήμες.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Τρίτης, οι οπαδοί των «κόκκινων» και των «μερένγκες» χειροκρότησαν η μια προς την πλευρά της άλλης, ενώ, οι Ισπανοί άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους προς τους Άγγλους έπειτα και από την αποθέωση προς τον Λούκα Μόντριτς τη στιγμή της αλλαγής του.