Η στιγμή που «Άνφιλντ» αποθεώνει τον 37χρονο, Λούκα Μόντριτς (vid)

Στα 37 του, ο Λούκα Μόντριτς έδωσε ακόμα μια παράσταση στο κορυφαίο επίπεδο, με όσα έκανε στο «Άνφιλντ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κόσμος της Λίβερπουλ παρά την πικρία από το τελικό 5-2, χειροκρότησε θερμά τον Κροάτη χαφ για όσα παρουσιάζει κάθε φορά που πατάει στο χορτάρι.  



Η στιγμή που «Άνφιλντ» αποθεώνει τον 37χρονο, Λούκα Μόντριτς (vid)

Ο Μόντριτς πριν από λίγους μήνες καθοδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του μέχρι και τα ημιτελικά του Μουντιάλ και τώρα έχει… γυρίσει πάλι τον διακόπτη στο συλλογικό επίπεδο, κάνοντας φοβερά και τρομερά πράγματα για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακούραστος, με την εμπειρία και την ποιότητά του να οδηγούν τα πόδια του και το μυαλό του να δίνει τις πιο σωστές οδηγίες για το όμορφο και απλό παιχνίδι, ο Μόντριτς ξεχώρισε και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στους «κόκκινους».

Ο κόσμος της Λίβερπουλ το αναγνώρισε και τον χειροκρότησε όταν έγινε αλλαγή για να πάρει τη θέση του ο Κροος, με τους οπαδούς των «μερένγκες» αλλά και της αγγλικής ομάδας ν’ αλληλοσυγχαίρονται μετά τη λήξη του ματς!