Κλοπ: «Ο Αντσελότι θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση κι όντως έτσι φαίνεται…» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με απόλυτη λογική μετά τον διασυρμό της Λίβερπουλ με το τελικό 5-2 από την Ρεάλ στο «Άνφιλντ», αλλά και δεν παρέλειψε να τονίσει πως ό,τι κι αν έχει συμβεί, όσο απειροελάχιστες κι αν είναι οι πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους στο «Μπερναμπέου».  



Κλοπ: «Ο Αντσελότι θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση κι όντως έτσι φαίνεται…» (vid)

Το εκπληκτικό 2-0 του 14ου λεπτού της αναμέτρησης του «Άνφιλντ» το βράδυ της Τρίτης έγινε εφιαλτικό 5-2 από τους «μερένγκες» που ξέρουν να δείχνουν ξανά και ξανά προς τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι κανείς ποτέ δεν θα πρέπει να ξεγράφει την «βασίλισσα».

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σχεδόν και με τα δυο πόδια εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό ασπάστηκε ο Κλοπ αμέσως μετά το ματς με απόλυτα λογική ματιά στην κατάσταση, αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να χαθεί, τότε είναι που γίνεται τελική προσπάθεια δίχως πίεση…

«Ο Κάρλο θεωρεί ότι όλα έχουν τελειώσει και το ίδιο θεωρώ κι εγώ αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό αλλάζει όσο πλησιάζουν οι μέρες για το επόμενο ματς… Βλέποντας το παιχνίδι που έκανε η Ρεάλ, είναι εύκολο να σκεφτείς πως πρόκειται για εξαιρετική ομάδα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρία γκολ, οπότε θα πρέπει να πάρουμε ρίσκα και μπορεί αυτό να κρύβει κινδύνους. Όμως, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο δεύτερο ματς και να ψάξουμε τη νίκη. Από εκεί κι έπειτα ποτέ δεν ξέρεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)