Οργή των οπαδών της Λίβερπουλ για UEFA με έντονη γιούχα και πανό για «ψεύτες»! (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν άφησαν καν ν' ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από την έναρξη του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας γνωστά τα συναισθήματα οργής που τους διακατέχουν προς την UEFA μετά τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι...Οργή των οπαδών της Λίβερπουλ για UEFA με έντονη γιούχα και πανό για «ψεύτες»! (vid)

Ο κόσμος των «κόκκινων» δεν θα συγχωρήσει την UEFA για τους ψευδείς ισχυρισμούς περί των αιτιών που οδήγησαν στον τεράστιο κίνδυνο έξω από το γήπεδο του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην πόλη του φωτός το 2022. 

Με τον μεγάλο τελικό τότε να κάνει σέντρα αρκετή ώρα αργότερα, μετά από δύο αναβολές και τους Άγγλους ταξιδιώτες να ταλαιπωρούνται, να δέχονται αστυνομική βία, να μην καταφέρνουν να μπουν στο γήπεδο παρά τα έγκυρα εισιτήριά τους και να μαθαίνουν από πάνω ότι έφταιγαν, οι οπαδοί της Λίβερπουλ θεωρούν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εχθρό τους. 

Γι' αυτό και η ασταμάτητη γιούχα στο «Άνφιλντ» σκέπασε παντελώς τον ύμνο της διοργάνωσης, ενώ, υπήρξε και πανό στις εξέδρες που έγραφε: «Ψεύτες στην UEFA». 

 

Κώστας Ζάλιαρης