Δημήτρης Γιαννούλης: Βασικός σε επτά σερί ματς της Νόριτς, με δεύτερο διαφορετικό… Γερμανό προπονητή!

Στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Έλληνα μπακ να έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Βάγκνερ και να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για 7η συνεχόμενη εβδομάδα. Γεγονός που συμβαίνει για δεύτερη φορά με τα «καναρίνια» στην Championship, με κοινά χαρακτηριστικά των δύο περιπτώσεων το γεγονός πως επιλέγεται από… Γερμανό προπονητή!



Δημήτρης Γιαννούλης: Βασικός σε επτά σερί ματς της Νόριτς, με δεύτερο διαφορετικό… Γερμανό προπονητή!

Την 52η συμμετοχή του με τη Νόριτς ετοιμάζεται να καταγράψει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για 7η συνεχόμενη εβδομάδα, πράγμα που συμβαίνει για 3η φορά στην καριέρα του την τελευταία τριετία.

Η αρχή είχε γίνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τον Φεβρουάριο του 2020, με τον Έλληνα μπακ να παίζει βασικός από τότε μέχρι και την 2η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος, για να συνεχιστεί κάτι ανάλογο στη Championship, με την έλευσή του στο «Νησί», υπό τις οδηγίες του Ντάνιελ Φάρκε.

Τότε, είχε καταγράψει εννέα διαδοχικά ματς ως βασικός, με το «φρένο» να μπαίνει στην πρεμιέρα της Premier League, στην επιστροφή της Νόριτς στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον, το καλό «τρίτωσε» για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στις πρώτες επιλογές του Ντέιβιντ Βάγκνερ για το ματς απέναντι στη Μπέρμιγχαμ, έχοντας ξεκινήσει βασικός σε κάθε παιχνίδι του Γερμανού στον πάγκο των «καναρινιών».

Το φοβερό της υπόθεσης; Πως και στις δύο διαφορετικές περιπτώσεις που ο Γιαννούλης ξεκίνησε σε επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις της Νόριτς, η επιλογή έλαβε χώρα από Γερμανό προπονητή! Εντυπωσιακό…

Δημήτρης Μανάκος