Κλοπ: «Ξαναείδα πρόσφατα τον τελικό του Παρισιού και… ήταν μαρτύριο»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι δεν είχε τολμήσει να ξαναδεί το παιχνίδι της Λίβερπουλ στο Παρίσι από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και … πόνεσε πολύ που αναγκάστηκε να το κάνει πρόσφατα για να διαπιστώσει πράγματα ενόψει της νέας συνάντησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης.  



Κλοπ: «Ξαναείδα πρόσφατα τον τελικό του Παρισιού και… ήταν μαρτύριο»! (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός χάρηκε λίγο παραπάνω την ομάδα του το τελευταίο διάστημα με τις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Έβερτον και Νιούκαστλ σε δυο ματς που ήταν τρομερά επικίνδυνα λόγω της αλλαγής προπονητή στα «ζαχαρωτά» και των φιλοδοξιών που έχουν οι «καρακάξες».

«Πρέπει να το αποδεικνύουμε έμπρακτα κάθε φορά γιατί τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν πράγματι αντίκρισε ξανά τον καλό εαυτό της ομάδας του.

Αυτή η αγωνιστική ανάταση της Λίβερπουλ είναι και μια κατάλληλη ψυχολογική «ένεση» πριν από το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Άνφιλντ», με τον Kloppo να δηλώνει για την προετοιμασία του αγώνα: «Αναγκάστηκα να ξαναδώ τον τελικό του Παρισιού γιατί δεν τον είχα ξαναδεί από τότε και η αλήθεια είναι πως κατάλαβα γιατί δεν ήθελα να το δω. Ήταν πραγματικό μαρτύριο…».

Υπενθυμίζεται πως σ’ εκείνο το ματς ό,τι κι αν έκαναν οι «κόκκινοι» σε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες που έφτιαξαν, ο Κουρτουά ήταν ανίκητος…