Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί φέτος στα 5 τοπ πρωταθλήματα!

Το 3-0 επί της Λέστερ αποτέλεσε την 27η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν και η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι πλέον η… πολυνίκης συγκριτικά με τους συλλόγους που βρίσκονται στα τοπ 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης!  



Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί φέτος στα 5 τοπ πρωταθλήματα!

Θα μπορούσε αυτό να είναι γίνει και νωρίτερα, συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη στο θεότρελο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη, όμως, τα πολύ καλά πράγματα πάντα παίρνουν λίγο παραπάνω χρόνο.

Το απόγευμα της Κυριακής κι αφού το πρώτο ημίχρονο έφυγε δίχως να προκληθεί «πληγή» στην Γιουνάιτεντ, εκείνη έφτασε στο 3-0 επί της Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Ολλανδός κόουτς και οι παίκτες του αποθεώθηκαν ξανά και έφτασαν να πανηγυρίσουν το 27ο θετικό αποτέλεσμα μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε όλα τα τουρνουά. Φυσικά, έχουν φτάσει και στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Νιούκαστλ, ενώ παραμένουν εντός Κυπέλλου και έχουν και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Τόσες νίκες, όσες έχουν γευτεί οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν έχει επιδείξει καμία άλλη ομάδα στα τοπ 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτή τη σεζόν! Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περσινές της νίκες, οι οποίες ήταν μόλις 20. Φέτος έχει ήδη 7 περισσότερες και είναι ακόμα Φλεβάρης…