Ο Σον πεισμώνει όταν μένει στον πάγκο…

Σε 20 συμμετοχές ως βασικός δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όμως, ο Σον φαίνεται ότι μόλις έμεινε στον πάγκο και κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αλλαγή, το πήρε… προσωπικά.  



Ο Σον πεισμώνει όταν μένει στον πάγκο…

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός των «σπιρουνιών» ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε το απόγευμα της Κυριακής στο ματς απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Μετά το γκολ που είχε πετύχει ο Έμερσον στο 56’, ο Σον διασφάλισε τους τρεις βαθμούς για τα «σπιρούνια», τα οποία βρέθηκαν εντός 4άδας, ρίχνοντας στην 5η θέση την Νιούκαστλ.

Σε 20 συμμετοχές ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα ο διεθνής σταρ και το καλύτερο παιδί της Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως, σε δυο εμφανίσεις από τον πάγκο έχει σκοράρει… τετράκις!

Φυσικά έχει το τρομερό χατ-τρικ απέναντι στην Λέστερ (6-2), όπου είχε μπει στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό και είχε προλάβει από το 73’ έως το 86’ να «πληγώσει» τρεις φορές τους αντιπάλους του, ενώ, τώρα, απέναντι στην Γουέστ Χαμ, μπήκε στο 68’ και σκόραρε στο 72’.