«Σβηστά» η Τότεναμ στη… γιορτή του Χάρι Κέιν! (vids)

Δίχως να «φορτσάρει» ιδιαίτερα και με μεστή εμφάνιση, η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ σε ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου και πήρε το τρίποντο, κάνοντας «δώρο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Χάρι Κέιν!



«Σβηστά» η Τότεναμ στη… γιορτή του Χάρι Κέιν! (vids)

Δεν θα μπορούσε να χαλάσει με τίποτα η γιορτή που «στήθηκε» στο ξεκίνημα για τον «ρέκορντμαν» Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο να αποθεώνεται από τους φίλους της Τότεναμ, για το ρεκόρ των γκολ που έχει καταφέρει να καταρρίψει με τη φανέλα τους.

Καλεσμένη στη γιορτή του Κέιν ήταν η… Γουέστ Χαμ, η οποία δεν κατόρθωσε ποτέ να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της συνάντησης και γνώρισε την ήττα με 2-0, στο πρώτο της ανεπιτυχές αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα.

Οι Λονδρέζοι πίεσαν από το ξεκίνημα και παρότι δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία, είχαν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία, εξαιτίας της φάσης του 12ου λεπτού, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κέρερ, αλλά η παράβαση δεν καταλογίστηκε.

Ωστόσο, το σύνολο του Αντόνιο Κόντε ήταν αποφασισμένο να βγάλει αντίδραση και να πάρει το τρίποντο στην επανάληψη, πράγμα που επετεύχθη ευκολότερα από ό,τι το τελικό 2-0.

Το σκορ άνοιξε ο Έμερσον Ρόγιαλ, με το τρίτο του γκολ σε επίπεδο Premier League, με ένα εξαιρετικό τελείωμα που θα «ζήλευε» και ο ίδιος ο Χάρι Κέιν!

Από εκεί και πέρα, η μοναδική απειλή των «σφυριών» ήρθε στο 58ο λεπτό, με τον Μπόουεν να μην κατορθώνει να κερδίσει τον Φόρστερ, αλλά τίτλοι τέλους μπήκαν στο 72’!

Ο Κέιν μοίρασε στον Σον, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή και αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας την 3η διαδοχική νίκη της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ στο εν λόγω γήπεδο, από το 2020 και έπειτα.

Δημήτρης Μανάκος