Ο Ντάις συμπλήρωσε το παζλ με την μοναδική ομάδα που του έλειπε!

Ο Σον Ντάις μαζί με την αναγέννηση της Έβερτον, την οποία επιχειρεί για να σώσει την ομάδα και να τη διατηρήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, πέτυχε και προσωπικό στόχο με το 1-0 επί της Λιντς στο «Γκούντισον Παρκ» το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ντάις συμπλήρωσε το παζλ με την μοναδική ομάδα που του έλειπε!

Ο νέος τεχνικός των «ζαχαρωτών» ανέλαβε την δύσκολη πρόκληση της παραμονής της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει καταφέρει στα πρώτα του τρία παιχνίδια στην άκρη του πάγκου να πάρει δυο νίκες! 

Ο Ντάις από τα χρόνια του στην Μπέρνλι γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο κάνει πιο σκληρό το σύνολο που έχει στη διάθεσή του και κάτι τέτοιο προσπαθεί να πετύχει και στο λιμάνι. 

Πάντως, για τις προσωπικές του επιδόσεις, ο τεχνικός της Έβερτον έβαλε άλλο ένα check στη λίστα με τις αντιπάλους κόντρα στις οποίες έχει πανηγυρίσει νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Λιντς να είναι η μοναδική που του έλειπε μέχρι πρότινος! Τώρα, έβαλε κι αυτό το κομματάκι στο παζλ της προσωπικής του πορείας στην προπονητική στο κορυφαίο πρωτάθλημα! 

Κώστας Ζάλιαρης