Όλα καλά με Αθπιλικουέτα, διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους (vid)

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Σαουθάμπτον, αποχώρησε με φορείο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο κι εκεί διανυκτέρευσε για προληπτικούς λόγους, όντας αρκετά καλά και έχοντας επικοινωνία με τη σύζυγό του. Όλα καλά με Αθπιλικουέτα, διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους (vid)

Ο Ισπανός φουλ μπακ στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα από την περιοχή της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας - χαστούκι για τους «μπλε» από την ουραγό του πρωταθλήματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δέχθηκε ισχυρό χτύπημα με κλωτσιά στο πρόσωπο. 

Έπεσε στο έδαφος, γύρω του όλοι αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης και έτρεξαν να τον βοηθήσουν, φώναξαν και τους γιατρούς και αρκετά λεπτά αργότερα ο «Άθπι» αποχώρησε με φορείο. 

Μάλιστα, ύψωσε τα χέρια του για να δείξει στον κόσμο ότι ήταν ευγνώμων για το χειροκρότημα που δεχόταν από τις εξέδρες. Το βράδυ το πέρασε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, επικοινωνώντας με την οικογένειά του για να καθησυχάσει άπαντες. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης