Με τερματοφύλακα που έχει να παίξει... δυο χρόνια θα παρουσιαστεί η Νιούκαστλ στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Η απερισκεψία του Νικ Πόουπ που αγκάλιασε τη μπάλα εκτός περιοχή και αποβλήθηκε απέναντι στην Λίβερπουλ, αναγκάζει τον Έντι Χάου να καταστρώσει τα πλάνα του για τον τελικό του Λιγκ Καπ με τον τρίτο κατά σειρά γκολκίπερ της Νιούκαστλ, τον... Λόρις Κάριους! 



Με τερματοφύλακα που έχει να παίξει... δυο χρόνια θα παρουσιαστεί η Νιούκαστλ στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Ο πρώην πορτιέρε των «κόκκινων», ο οποίος φυσικά μνημονεύεται για την κακή εμφάνισή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018 στο Κίεβο και τα τέρματα που δέχθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι εκείνις που θα υπερασπιστεί την εστία της Νιούκαστλ στον Κυριακάτικο τελικό στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Νικ Πόουπ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου με την Λίβερπουλ αποβλήθηκε πιάνοντας τη μπάλα εκτός περιοχής ώστε να σταματήσει τον Σαλάχ και κάπως έτσι αυτομάτως τέθηκε εκτός πλάνων για το ματς που θα κρίνει τον φετινό κάτοχο του Λιγκ Καπ. 

Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα δεν είναι διαθέσιμος λόγω κανονισμού, αφού είναι δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους» στις «καρακάξες» και δεν μπορεί ν' αγωνιστεί κόντρα στον σύλλογο στον οποίο ανήκει. 

Κάπως έτσι ο Κάριους θα πάρει την ευκαιρία του, ωστόσο, σε επίσημο παιχνίδι έχει ν' αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο του 2021! Πάνε δυο χρόνια όπου δεν έχει παρουσιαστεί σε ματς ανταγωνιστικού επιπέδου και επίσημου χαρακτήρα, πράγμα που ίσως και ν' αγχώνει τον Χάου και τους οπαδούς της ομάδας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης