Σάλος στην Αγγλία με την ατάκα του CEO της FSG πως η Λίβερπουλ είναι «μια καταπληκτική επιχείρηση»!

Ο Σαμ Κένεντι, CEO της FSG, της εταιρείας όπου ανήκει η Λίβερπουλ, σε πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτήρισε τους reds ως μία πολύ καλή... επιχείρηση, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους του συλλόγου!



Σάλος στην Αγγλία με την ατάκα του CEO της FSG πως η Λίβερπουλ είναι «μια καταπληκτική επιχείρηση»!

Μια ατάκα πως η Λίβερπουλ είναι μια καταπληκτική επιχείρηση από τον CEO της FSG, που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ομάδας, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο κομμάτι των οπαδών των «reds» στα social media.

Ο Σαμ Κένεντι μίλησε πρόσφατα στο podcast «Private Equity Deals», αναφερόμενος στα μελλοντικά τους πλάνα λέγοντας: «Είμαστε ανοιχτοί στο να δεχθούμε επενδύσεις για τον σύλλογο, αν θα συμβεί ή όχι, δεν το ξέρω. Αλλά μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με όλους τους συνεργάτες μας και αυτό είναι μακροπρόθεσμο.»

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στις τακτικές που ακολουθεί η FSG για τις επενδύσεις:

«Έχουμε μια νοοτροπία “πρώτα τα έσοδα”, όπου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από κάθε πηγή. Τότε, τα επενδύουμε εκ νέου στο προϊόν στο γήπεδο, αλλά και στους τομείς όπου δραστηριοποιούμαστε.»

Καταλήγοντας τόνισε ότι «Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον», ενώ συμπλήρωσε πως «η Λίβερπουλ αποτελεί μία καταπληκτική επιχείρηση», το οποίο αποδείχτηκε… αλάτι στην πληγή των οπαδών των «reds» που βλέπουν την ομάδα να μην έχει την ενίσχυση από πλευράς διοίκησης που έχουν οι υπόλοιπες στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter είναι:

«Θέλω να ακούσω από τον Τζον Χέντι για τους στόχους και τα σχέδιά του για τη Λίβερπουλ. Και θέλω να τον δω να μιλά στους φιλάθλους και να τους τα εξηγεί. Δεν θέλω να ακούσω από τον Σαμ Κένεντι μία στημένη συνέντευξη.»