Ο Γερμανός κρατά τον Έλληνα στην… Αγγλία: Ίσως ο Βάγκνερ βρήκε το «κουμπί» του Γιαννούλη στη Νόριτς!

Πριν από περίπου ένα μήνα, η φυγή του Δημήτρη Γιαννούλη από τη Νόριτς έμοιαζε δεδομένη. Πλέον, 30 μέρες μετά, το σκηνικό έχει διαφοροποιηθεί αρκετά, με τον Έλληνα μπακ να παίζει διαδοχικά ματς, από τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Βάγκνερ ανέλαβε τα «καναρίνια»!



Ο Γερμανός κρατά τον Έλληνα στην… Αγγλία: Ίσως ο Βάγκνερ βρήκε το «κουμπί» του Γιαννούλη στη Νόριτς!

Ναι, ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει καταφέρει ως στιγμής να κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη των φίλων της Νόριτς, πως μπορεί να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας.

Προσαρμόστηκε άμεσα στο πρώτο του εξάμηνο στην Championship, κέρδισε την άνοδο με τα «καναρίνια», αλλά τα δεδομένα της Premier League είναι διαφορετικά. Και εκεί, ο Έλληνας μπακ το αντιλήφθηκε άμεσα. Δυσκολεύτηκε πολύ, έχασε την θέση του, αλλά παρέμεινε στο «Κάροου Ρόουντ» και μετά την επιστροφή στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Και πάλι ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός, αλλά ο Ντιν Σμιθ δεν φάνηκε ποτέ να τον εμπνέει ιδιαίτερα. Η Νόριτς αγόρασε και τρίτο αριστερό μπακ, ο Έλληνας είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό, απουσίασε για ένα δίμηνο και όταν επέστρεψε, ο Άγγλος προπονητής αποχαιρετούσε την ομάδα, με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ να τον διαδέχεται.

Τι έχει συμβεί από εκεί και μετά για τον Γιαννούλη στην ομάδα των «καναρινιών»; Πιθανώς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του στο «Νησί». Έχει αγωνιστεί και στα έξι ματς του Γερμανού προπονητή στην Αγγλία, ενώ μετρά τρία ματς με συνεχόμενα ενενηντάλεπτα, όντας εξαιρετικός.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός πως ο Έλληνας μπακ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας στην Championship, μετά την εμφάνισή του στο νικηφόρο 3-1 επί της Χαλ του Δημήτρη Πέλκα, δίχως να καταγράψει γκολ ή ασίστ…

Συνεπώς, ναι μεν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είχε καταστήσει σαφές πως ο Γιαννούλης διανύει πιθανότατα το τελευταίο του εξάμηνο στην Αγγλία, αλλά όλα αυτά ειπώθηκαν πριν τον… Βάγκνερ. Και αν ο Γερμανός συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα, τότε ο πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες!

Δημήτρης Μανάκος