Ο Ράσφορντ, ο Λάμπαρντ στο «Καμπ Νόου» και ο πανηγυρισμός του Μουρίνιο (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να σκοράρει στην Βαρκελώνη το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Europa League, όντας πλέον ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ σε αυτό το γήπεδο από την τρομερή βραδιά της Τσέλσι του Μουρίνιο πίσω στον Οκτώβρη του 2006!  



Ο Ράσφορντ, ο Λάμπαρντ στο «Καμπ Νόου» και ο πανηγυρισμός του Μουρίνιο (vid)

Ο «Ράσι» φρόντισε να απαντήσει άμεσα στο γκολ του Μάρκος Αλόνσο στο «Καμπ Νόου», στο… θεότρελο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Πέμπτης, ενώ, έφτιαξε και το δεύτερο γκολ της προσωρινής ανατροπής της Γιουνάιτεντ με την πανέμορφη κίνηση από δεξιά και το γύρισμα στη μικρή περιοχή.

Άγγλος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο των «μπλαουγκράνα» είχε να σκοράρει 17 ολόκληρα χρόνια!

Για την ακρίβεια, από τον Οκτώβρη του 2006, όταν τότε ο Φρανκ Λάμπαρντ σχεδόν από την γραμμή του άουτ κατάφερε να γυρίσει το σώμα του και να κάνει την λόμπα με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσει πάνω από τον Βίκτορ Βαλντές και να καταλήξει στα δίχτυα.

Σ’ εκείνο το εκτός έδρας ματς των «μπλε» με τους Καταλανούς για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με τον Ντρογκμπά στις καθυστερήσεις και ο Ζοσέ Μουρίνιο που βρισκόταν στον πάγκο των Λονδρέζων έπεσε στα γόνατα και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα. Μερικά χρόνια αργότερα, θα το έκανε ξανά, με πολύ πιο προκλητικό τρόπο, ως τεχνικός της Ίντερ, προτού φτάσει στο τρεμπλ…