Πότερ: «Φυσικά και εκνευρίζομαι. Όποιος λέει ότι δεν θα νευρίαζε, δεν γνωρίζει τίποτα» (vid)

Ο Γκρέιαμ Πότερ ξεκαθάρισε ότι είναι λογικό ο κόσμος να μη βλέπει το πιο αυστηρό του πρόσωπο στην άκρη του πάγκου της Τσέλσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα του δεν «βράζει», όπως ανά περιστάσεις θα έκανε κάθε συνηθισμένος άνθρωπος.  Πότερ: «Φυσικά και εκνευρίζομαι. Όποιος λέει ότι δεν θα νευρίαζε, δεν γνωρίζει τίποτα» (vid)

Ο κόουτς των «μπλε» προετοίμασε την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέντευξη Τύπου δέχθηκε ερώτηση για την ψυχική του κατάσταση και πιο συγκεκριμένα, αν υπάρχουν στιγμές που είναι πιο έντονος, από αυτό που έχει δείξει στον πάγκο.

«Φυσικά και εκνευρίζομαι. Είμαι άνθρωπος όπως είστε κι εσείς. Έχω συναισθήματα. Απλά επιλέγω να τα διαχειρίζομαι και να έχω όσο γίνεται πιο σωστή συμπεριφορά. Αν κάποιος πιστεύει ότι ξεκινάς για παράδειγμα από την 9η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, συγκριτικά με εκεί που βρισκόμουν, για να φτάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι και δεν έχεις περάσει στιγμές εκνευρισμού, τότε πραγματικά δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα» ήταν τα λόγια του Πότερ.