Όταν ο Γουόρνοκ προπονούσε τη Χάντερσφιλντ, η… μισή φετινή της ομάδα δεν είχε γεννηθεί!

Γεγονός είναι η επιστροφή του Νιλ Γουόρνοκ στην προπονητική, με τον 74χρονο να αναλαμβάνει τη Χάντερσφιλντ για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Πότε ήταν η προηγούμενη; Το 1995, πράγμα που δεν θα θυμούνται προφανώς, οι… μισοί ποδοσφαιριστές της ομάδας σήμερα!



 Όταν ο Γουόρνοκ προπονούσε τη Χάντερσφιλντ, η… μισή φετινή της ομάδα δεν είχε γεννηθεί!

Μπορεί να έχει «πατήσει» πλέον τα 74 του χρόνια, έχοντας αποσυρθεί από την προπονητική την τελευταία διετία, όμως η επιστροφή του στην ενεργό δράση, για χάρη της Χάντερσφιλντ είναι γεγονός.

Ο λόγος φυσικά για τον Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος επέλεγε να γίνει ο γηραιότερος προπονητής που αναλαμβάνει ποτέ ομάδα της Championship, με τη Χάντερσφιλντ να προστίθεται στη λίστα των συλλόγων που έχει καθοδηγήσει, για δεύτερη φορά, μετά την Κρίσταλ Πάλας και την ΚΠΡ!

Ο Γουόρνοκ άλλωστε βρέθηκε στην ομάδα την διετία 1993-95, έχοντας μάλιστα καταφέρει να την επαναφέρει στην δεύτερη κατηγορία, μέσω των play - off. Το τελευταίο του ματς εκεί έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 1995! Πόσοι παίκτες από τη νυν ομάδα του είχαν γεννηθεί τότε;

Μόλις 24 από τους 41 που ανήκουν στη Χάντερσφιλντ. Πρακτικά λοιπόν, μεγαλύτερο ποσοστό του 50% που απαρτίζουν τον σύλλογο, δεν έχουν προλάβει καν να δουν τον Γουόρνοκ να προπονεί τη νυν ομάδα τους. Έμελλε μάλλον να το ζήσουν, με αυτόν να βρίσκεται πλέον στα 74 του χρόνια, στοχεύοντας στην 9η άνοδο της καριέρας του!

Δημήτρης Μανάκος